• Facebook

Edyta Ciura

Pastry Chef

Pogodna 19 powstała z miłości do cukiernictwa. Jest odzwierciedleniem mojej pasji, artystycznej duszy i perfekcjonizmu. Najważniejszy jest smak, ale dbam również o to, aby produkty pięknie się prezentowały.

Szkoliłam się u najlepszych mistrzów cukiernictwa takich jak: Daniel Alvarez, Leonardo Di Carlo, Antonio Bachour,  Alexandre Bourdeaux, Michał Doroszkiewicz czy Kurt Scheller.  

W styczniu 2020 odbyłam dwutygodniowy staż w cukierni Daniela Alvareza "Dalua" w Elche w Hiszpanii.

 

Każdy produkt tworzę od podstaw, własnoręcznie. Nie stosuję barwników, sztucznych wzmacniaczy smaku, masy cukrowej. Działam w myśl zasady, że karmię Was tym co sama daję swoim dzieciom. Aby zagwarantować najwyższą jakość produktów, korzystam wyłącznie z najlepszych surowców m.in. belgijskiej czekolady Callebaut, czy prawdziwej wanilii. 

1/1