DSC_0129.JPG

Edyta Ciura

Pastry Chef

Pogodna 19 powstała z miłości do cukiernictwa. Jest odzwierciedleniem mojej pasji, artystycznej duszy i perfekcjonizmu. Najważniejszy jest smak, ale dbam również o to, aby produkty pięknie się prezentowały.

Szkoliłam się u najlepszych mistrzów cukiernictwa takich jak: Daniel Alvarez, Leonardo Di Carlo, Antonio Bachour, Alexandre Bourdeaux, Maciej Rosiński, Michał Doroszkiewicz czy Kurt Scheller.

W styczniu 2020 odbyłam dwutygodniowy staż w cukierni Daniela Alvareza "Dalua" w Elche w Hiszpanii.  

Każdy produkt tworzę od podstaw, własnoręcznie. Nie stosuję barwników, sztucznych wzmacniaczy smaku, masy cukrowej. Działam w myśl zasady, że karmię Was tym co sama daję swoim dzieciom. Aby zagwarantować najwyższą jakość produktów, korzystam wyłącznie z najlepszych surowców m.in. belgijskiej czekolady Callebaut, czy prawdziwej wanilii. 

82057389_2814807491962626_62918241302368
51969837_2222371194539595_46423519303020
51645275_2222357331207648_39036458119798
43708887_2052439521532764_73075965830742
35659914_1898250196951698_83610070025576
28700859_1799963886780330_33268794680141
26240274_1740097212766998_11125699616534
19224798_1552484841528237_37130861519939
23621271_1691906864252700_44685462681690
28061163_1773896122720440_39315453868709