TORT KLASYCZNY BISZKOPTOWY                  90 zł/kg
Smak:
Wielkość / Waga:
Okazja:
Dla kogo :
Spływająca polewa:
Róże do dekoracji:
Złoto jadalne 23 karaty:
Uwagi do zamówienia:
wrzesień - 2021
październik - 2021
listopad - 2021
Legenda:
bieżąca data
wybrany termin zamówienia
dostępne terminy
Cena:180,00PLN
Wskazana cena stanowi zadatek na realizację produktu

Ostateczne rozliczenie nastąpi przy odbiorze
według wagi rzeczywistej tortu.


Złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją
Regulaminu Zamawiania Tortów
znajdującego się poniżej oraz Regulaminu Sklepu
Ilość: szt.
Zdjęcie poglądowe: Dekoracja każdego tortu jest indywidualna
Udostępnij:
PRZYKŁADOWE REALIZACJE


Zdjęcia poglądowe - każdy tort posiada inną indywidualną dekorację.


LISTA DOSTĘPNYCH SMAKÓW:

  1. BESTSELLER - owocowy - jasny biszkopt, krem malinowy, krem owoce leśne, bita śmietana/mascarpone z czarną porzeczką, tynk: krem na bazie białej czekolady
  2. mango/malina - jasny biszkopt, krem mango, konfitura malinowa, galaretka malinowa, tynk: krem na bazie białej czekolady
  3. truskawka/limonka/biała czekolada - jasny biszkopt, krem truskawkowy, krem limonkowy, krem na bazie białej czekolady, galaretka truskawkowo-limonkowa, tynk: krem na bazie białej czekolady
  4. czekolada/malina/truskawka - ciemny biszkopt, krem czekoladowy, konfitura truskawka/malina, krem malinowy, tynk: krem na bazie ciemnej lub białej czekolady
  5. palona czekolada/mango/marakuja: ciemny biszkopt, krem na bazie palonej białej czekolady z kawałkami pokruszonej czekolady deserowej, konfitura i galaretka z mango i marakui, tynk: krem na bazie palonej czekolady
  6. szwarcwaldzki jasny -ciemny biszkopt, bita śmietana z mascarpone, wiśnie, czekolada, domowa wiśniówka lub kompot wiśniowy, tynk: krem na bazie białej czekolady
  7. szwarcwaldzki czekoladowy: wiśnie/czekolada - 2 rodzaje kremu czekoladowego, wiśnie, wiśniówka lub kompot wiśniowy. konfitura wiśniowa, tynk: krem na bazie czekolady deserowej
  8. czekolada/mango/marakuja - ciemny biszkopt, 2 rodzaje kremu czekoladowego, konfitura mango/marakuja, galaretka mango/marakuja, tynk: krem na bazie mlecznej czekolady
  9. kawowy: ciemny biszkopt, krem kawowy, konfitura z czarnej porzeczki, tynk: krem na bazie czekolady deserowej
  10. czekolada/czarna porzeczka - ciemny biszkopt, krem czekoladowy, konfitura z czarnej porzeczki, tynk: krem czekoladowy
  11. piernikowy - ciemny biszkopt piernikowy, dwa rodzaje kremu czekoladowego, powidła śliwkowe, rum, tynk: krem czekoladowy
  12. NOWOŚĆ - malina/kawa/czekolada/solony karmel - ciemny biszkopt, krem mocno malinowy, krem kawowy, ganache czekoladowy, solony karmel, tynk - krem na bazie czekolady deserowej                                                                                                              



REGULAMIN
ZAMAWIANIA TORTÓW

Wszystko co powinieneś wiedzieć zanim zamówisz u mnie tort:

  1. Torty wykonuję wyłącznie na zamówienie, aby zagwarantować ich najwyższą jakość i świeżość. Nie piekę biszkoptów na zapas, a procesy technologiczne wykonania wielu kremów wymagają przygotowania ich np. dzień wcześniej, dlatego nie jestem w stanie realizować zamówień ekspresowych tzn. wykonać tortu biszkoptowego tego samego dnia.
  2. Zamawiając tort należy określić:

- wybrany smak

- wielkość tortu – tzn. na jaką liczbę gości planowany jest tort

- okazję – urodziny, komunia itp.

- termin i miejsce odbioru tortu

- dodatkowe elementy – spływająca polewa, kwiaty do dekoracji, złoto jadalne do dekoracji

  1. Najmniejszy tort jaki wykonuję ma średnicę biszkoptu 18 cm - waży ok 2-2,5 kg - nie wykonuję mniejszych tortów.
  2. Nie dekoruję tortów masą cukrową, nie stosuję barwników, brokatów ani sztucznych dodatków typu fixy do kremów. 
  3. Nie wykonuję popularnych dekoracji tortów - jednorożców, figurek z masy cukrowej, kajdanek na wieczór panieński, tortów w kształcie lalki Barbie, tortów z opłatkiem itp. Nie kopiuję wzorów tortów z innych cukierni. Nie robię tortów z podesłanych przez Was zdjęć. Zamawiając u mnie tort zgadzasz się, abym udekorowała go według własnego uznania. Zobacz jaki mam styl i zaufaj mi jeśli podobają Ci się moje realizacje.
  4. Przyjmując zamówienie nie jestem w stanie określić jakimi owocami będę dekorować tort. Dekoracje owocowe są zależne od dostępności poszczególnych owoców. W okienku Uwagi do zamówienia można określić ewentualne alergie/nietolerancje/preferencje.
  5. Nie robię napisów na tortach, cyferek, ani symboli religijnych na chrzest czy komunię. Świeczki-cyferki do dekoracji tortów są dostępne w naszym sklepie internetowym.
  6. W chwili odbioru tortu przyjmujesz odpowiedzialność za to, aby bezpiecznie dotarł on na miejsce docelowe. Zimą pamiętaj, aby nie nagrzewać samochodu, latem włącz klimatyzację. Jedź ostrożnie, unikaj ostrego hamowania i dziur na drodze. Tort bezwzględnie przechowuj w lodówce. Należy go spożyć maksymalnie w ciągu 36 godzin od chwili odbioru. Nie przechowuj tortu razem z intensywnie pachnącymi potrawami typu kiełbasa czy ryby, gdyż kremy przejmą ich zapach i zmienią smak.
  7. Tynk - czyli krem na zewnątrz tortu stanowi część składową kompozycji smakowej i nie może być dowolnie zmieniany
  8. Nie wykonuję na zamówienie nowych kombinacji kremów/smaków, których nie przetestowałam. Nie zmieniam elementów składowych tortu wg Waszych pomysłów. Nad każdym smakiem pracowałam długi czas, aby dobrać proporcje i skomponować smaki. Chętnie wysłucham Waszych sugestii na przyszłość przy komponowaniu nowych smaków, ale to ja odpowiadam za finalny smak produktu i nie mogę przygotować dla Was na zamówienie czegoś czego wcześniej nie przetestowałam. Nie kopiuję również smaków tortów z innych cukierni.
  9. Przy składaniu zamówienia na tort należy wpłacić zadatek dokonując przelewu internetowego za pośrednictwem sklepu internetowego. Zadatek pokrywa równowartość 2,3 lub 4 kg wagi tortu z danego przedziału. Opłatę za nadwyżkę ponad wspomnianą wagę należy uiścić przy odbiorze tortu kartą lub gotówką. Waga tortu może się różnić o +/- 500 g w zależności od smaku i dekoracji.
  10. Istnieje możliwość zmiany terminu odbioru tortu. Zmiana ta może być dokonana nie później niż na 7 dni przed odbiorem zamówienia. W przypadku chęci rezygnacji z zamówienia w terminie krótszym niż 7 dni przed odbiorem, zadatek nie podlega zwrotowi.
  11. Kilogram tortu kosztuje 90 zł. W przypadku tortów powyżej dwóch pięter -  kilogram kosztuje 100 zł.
  12. Większe zamówienia lub torty weselne wymagają wcześniejszego spisania umowy. Zapraszamy do zakładki Wesele.

Kupujący ten produkt kupili także: