TORT KLASYCZNY BISZKOPTOWY                  140 zł/kgTORT KLASYCZNY BISZKOPTOWY                  140 zł/kg
TORT KLASYCZNY BISZKOPTOWY                  140 zł/kg
TORT KLASYCZNY BISZKOPTOWY                  140 zł/kg
Smak:
Wielkość / Waga:
Okazja:
Dla kogo :
Spływająca polewa:
Róże do dekoracji:
TOPPER z napisem. Toppery można zamówić składając zamówienie minimum z tygodniowym wyprzedzeniem. Proszę o kontakt celem ustalenia napisu.:
Uwagi do zamówienia:
grudzień - 2024
styczeń - 2025
luty - 2025
Legenda:
bieżąca data
wybrany termin zamówienia
dostępne terminy
Cena:
180,00PLN
Wskazana cena stanowi zadatek na realizację produktu

Ostateczne rozliczenie nastąpi przy odbiorze
według wagi rzeczywistej tortu.


Złożenie zamówienia jest równoznaczne z akceptacją
Regulaminu Zamawiania Tortów
znajdującego się poniżej oraz Regulaminu Sklepu
Ilość (szt.):
Zdjęcie poglądowe: Dekoracja każdego tortu jest indywidualna
Udostępnij:
PRZYKŁADOWE REALIZACJE


Zdjęcia poglądowe - każdy tort posiada inną indywidualną dekorację.


LISTA DOSTĘPNYCH SMAKÓW:



  1. NOWOŚĆ - MORELA/MALINA/STRACIATELLA - jasny biszkopt nasączony cytrynowym ponczem, krem morelowy, konfitura morelowo-cytrynowa, konfitura malinowa,  krem na bazie śmietany i mascarpone z kawałkami pokruszonej ciemnej czekolady Callebaut, na zewnątrz krem na bazie białej czekolady Callebaut 
  2. NOWOŚĆ - OWOCE LEŚNE- ciemny biszkopt nasączony cytrynowym ponczem, krem owoce leśne na bazie truskawki, jeżyny i czarnej porzeczki, konfitura z czarnej porzeczki,  krem jeżynowy, na zewnątrz krem na bazie białej czekolady Callebaut 
  3. BESTSELLER - owocowy - jasny biszkopt, krem malinowy, krem owoce leśne, bita śmietana/mascarpone z czarną porzeczką, tynk: krem na bazie białej czekolady
  4. mango/malina - jasny biszkopt, krem mango, konfitura malinowa, galaretka malinowa, tynk: krem na bazie białej czekolady
  5. truskawka/limonka/biała czekolada - jasny biszkopt, krem truskawkowy, krem limonkowy, krem na bazie białej czekolady, galaretka truskawkowo-limonkowa, tynk: krem na bazie białej czekolady
  6. czekolada/malina/truskawka - ciemny biszkopt, krem czekoladowy, konfitura truskawka/malina, krem malinowy, tynk: krem na bazie ciemnej lub białej czekolady
  7. palona czekolada/mango/marakuja: ciemny biszkopt, krem na bazie palonej białej czekolady z kawałkami pokruszonej czekolady deserowej, konfitura i galaretka z mango i marakui, tynk: krem na bazie palonej czekolady
  8. szwarcwaldzki jasny -ciemny biszkopt, bita śmietana z mascarpone, wiśnie, czekolada, domowa wiśniówka lub kompot wiśniowy, tynk: krem na bazie białej czekolady
  9. szwarcwaldzki czekoladowy: wiśnie/czekolada - 2 rodzaje kremu czekoladowego, wiśnie, wiśniówka lub kompot wiśniowy. konfitura wiśniowa, tynk: krem na bazie czekolady deserowej
  10. czekolada/mango/marakuja - ciemny biszkopt, 2 rodzaje kremu czekoladowego, konfitura mango/marakuja, galaretka mango/marakuja, tynk: krem na bazie mlecznej czekolady
  11. kawowy: ciemny biszkopt, krem kawowy, konfitura z czarnej porzeczki, tynk: krem na bazie czekolady deserowej
  12. czekolada/czarna porzeczka - ciemny biszkopt, krem czekoladowy, konfitura z czarnej porzeczki, tynk: krem czekoladowy
  13. piernikowy - ciemny biszkopt piernikowy, dwa rodzaje kremu czekoladowego, powidła śliwkowe, rum, tynk: krem czekoladowy
  14. Malina/kawa/czekolada - ciemny biszkopt, krem mocno malinowy, krem kawowy, ganache czekoladowy, tynk - krem na bazie czekolady deserowej                                                                                                              



REGULAMIN
ZAMAWIANIA TORTÓW

Wszystko co powinieneś wiedzieć zanim zamówisz u mnie tort:

  1. Torty wykonuję wyłącznie na zamówienie, aby zagwarantować ich najwyższą jakość i świeżość. Nie piekę biszkoptów na zapas, a procesy technologiczne wykonania wielu kremów wymagają przygotowania ich np. dzień wcześniej, dlatego nie jestem w stanie realizować zamówień ekspresowych tzn. wykonać tortu biszkoptowego tego samego dnia.
  2. Zamawiając tort należy określić:

- wybrany smak

- wielkość tortu – tzn. na jaką liczbę gości planowany jest tort

- okazję – urodziny, komunia itp.

- termin i miejsce odbioru tortu

- dodatkowe elementy – spływająca polewa, kwiaty do dekoracji, złoto jadalne do dekoracji

  1. Najmniejszy tort jaki wykonuję ma średnicę biszkoptu 18 cm - waży ok 2,5 kg - nie wykonuję mniejszych tortów.
  2. Nie dekoruję tortów masą cukrową, nie stosuję barwników, brokatów ani sztucznych dodatków typu fixy do kremów. 
  3. Nie wykonuję popularnych dekoracji tortów - jednorożców, figurek z masy cukrowej, kajdanek na wieczór panieński, tortów w kształcie lalki Barbie, tortów z opłatkiem itp. Nie kopiuję wzorów tortów z innych cukierni. Nie robię tortów z podesłanych przez Was zdjęć. Zamawiając u mnie tort zgadzasz się, abym udekorowała go według własnego uznania. Zobacz jaki mam styl i zaufaj mi jeśli podobają Ci się moje realizacje.
  4. Przyjmując zamówienie nie jestem w stanie określić jakimi owocami będę dekorować tort. Dekoracje owocowe są zależne od dostępności poszczególnych owoców. W okienku Uwagi do zamówienia można określić ewentualne alergie/nietolerancje/preferencje.
  5. Nie robię napisów na tortach, cyferek, ani symboli religijnych na chrzest czy komunię. Świeczki-cyferki do dekoracji tortów są dostępne w naszym sklepie internetowym.
  6. W chwili odbioru tortu przyjmujesz odpowiedzialność za to, aby bezpiecznie dotarł on na miejsce docelowe. Zimą pamiętaj, aby nie nagrzewać samochodu, latem włącz klimatyzację. Jedź ostrożnie, unikaj ostrego hamowania i dziur na drodze. Tort bezwzględnie przechowuj w lodówce. Należy go spożyć maksymalnie w ciągu 36 godzin od chwili odbioru. Nie przechowuj tortu razem z intensywnie pachnącymi potrawami typu kiełbasa czy ryby, gdyż kremy przejmą ich zapach i zmienią smak.
  7. Tynk - czyli krem na zewnątrz tortu stanowi część składową kompozycji smakowej i nie może być dowolnie zmieniany
  8. Nie wykonuję na zamówienie nowych kombinacji kremów/smaków, których nie przetestowałam. Nie zmieniam elementów składowych tortu wg Waszych pomysłów. Nad każdym smakiem pracowałam długi czas, aby dobrać proporcje i skomponować smaki. Chętnie wysłucham Waszych sugestii na przyszłość przy komponowaniu nowych smaków, ale to ja odpowiadam za finalny smak produktu i nie mogę przygotować dla Was na zamówienie czegoś czego wcześniej nie przetestowałam. Nie kopiuję również smaków tortów z innych cukierni.
  9. Przy składaniu zamówienia na tort należy wpłacić zadatek dokonując przelewu internetowego za pośrednictwem sklepu internetowego. Wartość zadatku jest zależna od wybranej wielkości tortu.
  10. Kilogram tortu kosztuje 110 zł, w przypadku tortów powyżej dwóch pieter 130 zł. Po wykonaniu tortu ważę go a wagę mnożę przez cenę za kg. Od otrzymanej kwoty odejmujemy wartość wpłaconego zadatku. Brakującą kwotę należy dopłacić kartą lub gotówką. Waga tortu może się różnić o +/- 500 g w zależności od smaku i dekoracji.
  11. Istnieje możliwość zmiany terminu odbioru tortu. Zmiana ta może być dokonana nie później niż na 7 dni przed odbiorem zamówienia. W przypadku chęci rezygnacji z zamówienia w terminie krótszym niż 7 dni przed odbiorem, zadatek nie podlega zwrotowi.
  12. Kilogram tortu kosztuje 110 zł. W przypadku tortów powyżej dwóch pięter -  kilogram kosztuje 130 zł.
  13. Większe zamówienia lub torty weselne wymagają wcześniejszego spisania umowy. Zapraszamy do zakładki Wesele.
Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie